onsdag 14 december 2011

Vad är din Djupaste Önskan?

Jag har börjat följa Wishcasting Wednesdays hos Jamie Ridler och jag gillar verkligen tanken på att varje vecka formulera en önskan och dela den med andra. Vi läser sedan varandras önskningar och förstärker dessa tillsammans.

Idag skrev jag så här: http://karinas-inner-space.blogspot.com/

Vad är Din Djupaste Önskan?

Varm kram, Karina

4 kommentarer:

  1. Man får lära sig att inte uttala sina önskningar, men vad är bättre än att göra det? Då får ju andra veta, och kan hjälpa till på vägen =)
    Bra fråga, Vad är din djupaste önskan.. ska fundera lite på det ;)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Min djupaste önskan är att få skänka hopp, ljus och helande där jag för stunden bäst behövs. Detta är min djupaste önskan från hjärtat. /Pernilla

    SvaraRadera
  3. Men eller hur, Ingrid! Det hade jag inte tänkt på och den senaste tiden har jag verkligen formulerat min Allra Största Önskningar och wow vilken effekt det har fått!

    När jag formulerar det jag önskar så blir det tydligare. För mig och för andra. Och dessutom kan andra stödja mina önskningar - och kanske Univsersum med ; ).

    Pernilla: Vilken fin och sann önskan.

    Det vore så roligt att träffas IRL någon gång! Ta en fika och prata i flera timmar. Eller? Jag håller på att boka en resa till Stockholm i mars/april för att delta i Harmonimässan och ha en kanaliseringskurs. Kanske, kanske blir det en sväng till Skåne men det är inte säkert.

    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Ja Karina. Det vore jättefint att träffas! Hör av dig när du vet mera. Vem vet, kanske jag skulle ta mig en tur till Stockholm. Men just nu vågar jag inte lova något. Har absolut ingen aning om hur min vår kommer att se ut. stor kram Pernilla

    SvaraRadera

If you prefer my blog in English please click here!