måndag 17 oktober 2011

Först runan - Urrunan

Igår placerade jag Urrunan i min kropp och bär den med mig sen dess. Längst ner vid svanskotan siter den och oj, vilken kraft den har. Som att hela världens begynnelses kraft ligger där. En stark men jordad kraft som jag känner ger mig pondus. Som en björnhona som verkligen tar plats. Både fysiskt och energimässigt. Jag fortsätter experimentera...

Kramar, Karina

5 kommentarer:

  1. Nu hänger jag inte med, åt du upp den?! Eller är jag helt vimsig nu... tänker i fel banor... antar det, men får inte rätända på det! ;) Intressant med runor iaf: köpte nyligen en ametist med en runa för visdom. Sannerligen hjälpt!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ha, ha! Det vore kul : ). Idéen är att visualisera varje runa i kroppen. För att sen se var den dras till att vara och hur den känns fysiskt (visualiserat då ; ).

    Vad bra att du är jättevis nu då : ). Det vore något för mig med...

    Kram

    SvaraRadera
  3. Haha, snarare tvärtom: balanserade upp vågen lite, att tänka mer vist!
    Läste om det i Bear Heart, om visdom, att det inte bara är kunskap utan mer hur man tillämpar sin kunskap..minns inte riktigt, men fick en stor insikt där iaf! Behövdes..

    Okej, var kan man läsa mer om just sådant? Låter spännande.. Nu inser jag att jag missade viktig information i ditt förra blogginlägg, var nog alldeles för fascinerad av Ing då det är början på mitt namn..haha. Funderade över fruktbarheten o det..jag som inte vill ha barn.. ;)

    SvaraRadera
  4. Jag gillade Häxdansens blogg men om du söker på runor symbolik så finns det massor av information. Men om jag förstått det rätt så innehåller runorna dessutom hemlig info som ligger ännu djupare och den måste man nog ta reda på själv : ).

    Ja, fruktbarhet kan ju gälla projekt och din musik t ex är väl en jättefin bebis ; ). Sån press på oss kvinnor att vilja ha barn. Jag ville det och är så glad för de barn som ville komma till oss men jag tycker verkligen inte att man ska skaffa barn för att man måste? Vem mår bra av det?

    Men, men det väcker väl rädslor hos andra...

    Kram, Karina

    SvaraRadera
  5. Ja, precis så tänker jag! Föder fram musiken istället, det räcker för mig :D Och så härligt att de som ville, gör det... balans.

    Ah okej =) jag var nog inne på hennes sida igår..men tänkte inte riktigt på att tolka själv..får se när jag är redo. :D

    SvaraRadera

If you prefer my blog in English please click here!