fredag 29 oktober 2010

Kanaliserade budskap - tema: döden

Dagens kanaliserade budskap:

Vad kan ni säga om döden som kan hjälpa osss att förstå och leda oss rätt?
Var inte rädda för Döden. Den är en del av er. En del av Livet. Och lika viktig som Livet. Liv och Död är ett. Samma mynt, två sidor. Det är svårt för er att släppa taget. Om mycket. Men speciellt om döden. Att släppa taget om era vänner, er familj är oändligt svårt. Smärtsamt. Men ju lättare ni kan släppa taget, desto lättare kan ni välkomna in det nya. Släppa taget betyder inte att glömma, att inte vara ledsen eller att inte sörja. Allt detta är ok. Släpp fram alla känslor som kommer. Det är en del av processen. Det är nödvändigt för er. Er vän när ni har det jobbigt. Känslorna renar er. Hjälper er att släppa taget och göra plats för det nya. 


Att släppa taget betyder att släppa personen som har dött. Att låta den fara dit han eller hon ska. Att släppa taget om hans eller hennes mänskliga form. Det är ok och bra att gråta, skrika, skratta, slå under denna process. Men håll inte fast. Det är viktigt. När det är dags att släppa taget så gör det. Annars stoppar du upp din egen livsprocess och även den döda personens livsprocess. 


Vi vet att detta är svårt för er och vi dömer er inte om ni inte kan göra det. Allt har sin tid. Allt tar sin tid. Vissa medkänsla med dig och andra. Ha tillit. Tillit till allt som sker. Till alla känslor. Även de som ej är tillåtna. Särskilt dem... Och vila i det som är. Vila i Dig. Vila i ditt inre. Vila. Ta dig den tid Du behöver för att sörja. Din tid är viktig. Låt det ta tid. Du har massor av tid så oroa dig inte för det. Ta den tid du behöver. Nu. Vila. Det gäller egentligen allt men vid dödsfall kan det vara extra viktigt att ta ett steg i taget. Allt är ok. Alla känslor är ok. Du är ok.


Vi älskar er och dansar med er. Alltid. Vi är era följeslagare i Livet som i Döden. Tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

If you prefer my blog in English please click here!