onsdag 7 mars 2012

Denna veckans önskan

Hittar du här: http://karinas-inner-space.blogspot.com/2012/03/wednesday-wishcasting-what-is-your.html

4 kommentarer:

  1. Hej Karina. Skrev precis en jättelång kommentar som inte blev publicerad. Försöker igen. Jag blir helt berörd av din sida. Hittade dig på Malin B. blogg. Hela min kropp gav gensvar, känns som jag har hittat min kära syster från ett tidigare liv. Märkligt att man kan känna så mycket kärlek för någon man aldrig träffat och det kändes som du har skrivit om mig! Tack för att du finns och tack för all kärlek du sprider. Varma kramar Nina nonikraft.wordpress.com

    SvaraRadera
  2. Hej Nina!

    Vad glad jag blir av ditt fina meddelande! Tack! Tråkigt att din kommentar försvann. Så jobbigt när det händer...

    Vad fint att du blev så berörd av min blogg : ). Jag som egentligen är ganska hemlig och privat av mig försöker verkligen att skriva från hjärtat. Jag var inne på din hemsida och den är jättefin. Vilka söta barn du har! Och tänk att två av dina barn är födda samma år som mina barn (2006 och 2009)!

    Varma kramar,Karina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är en svår balans att blogga! :)
      Har precis gjort ett inlägg på min blogg och tänkte bara kolla en runda här innan jag stänger datorn och jag blir helt snurrig av din sida. Blir väldigt förvånad att jag reagerar så kraftigt.
      Vilken "tillfällighet" med barnen! :)
      Hoppas vi kan höras mer!
      Önskar dig och din familj en god natt!
      Kram kram Nina

      Radera
    2. Ja, vi hörs mer! Det betyder säkert något att du känner dig så påverkad av min sida. Maila mig gärna på karina_angelspirit@hotmail.com så pratar vi mera : ).

      God natt till er!

      Kramar, Karina

      Radera

If you prefer my blog in English please click here!